Friday, April 27, 2012

24.04 Viimane päev LA-s ning sõit Vegasesse.
 
Meie ööbimispaik Vegases
Täna hommikul hakkas LA ilm lõpuks veidikene oma tõelist palet näitama – Päike ilmus välja ning oli mõnus ja soe. Vahetasime oma riided lõpuks lühikeste vastu.

Vaade Downtown LA-le

Dodgers Stadium
Tähtede allee Hollywood Boulevardil
Will Smithi jäljed Manns Chinese Theateri ees

Hommikul käisime kõigepealt Dodgersi pesapallistaadionit vaatamas. Seal käidud, läksime Hollywoodi kuulsale Walk of Fame`ile e. kohta, kuhu tänavakividesse on asetatud kuulsuste tähed. Kui senine reis on olnud suhteliselt kultuurne – mitte keegi pole meile seni veel midagi pähe määrinud, siis Hollywood Boulevard oli küll juba nagu Türgis – igal sammul pakuti sulle suhteliselt pealetükkivalt ja agressiivselt Hollywoodi ringreise. Õnneks oli meil Türgi reisist juba kogemus, kuidas sellises olukorras käituda – manasime ette puust näod ning ei lasknud pealetükkijatest end häirida. Lõpuks leiutas Siim ka geniaalse lause, kuidas nad meid kiiresti rahule jätaksid – ütlesime, et oleme tuuril juba käinud. Seepeale tõmbusid nad kohe eemale.

Bugatti Rodeo Driveil




Edasi sõitsime kuulsa Holywoodi sildi juurde pilte tegema ning sealt juba Rodeo Drive`ile, mis on tänav, kus asuvad kallid firmapoed nagu Versace, Gucci, Jimmy Choo jne. ning kus Hollywoodi staarid käivad oma sisseoste tegemas.
Edasi läksime Santa Monica Pierile – see on kuulus kai Santa Monica rannas, mis on paljudele ilmselt tuttav filmist Forrest Gump - koht, kuhu Gump jooksis mitte üks, vaid lausa kaks korda.
 Selleks hetkeks oli ilm jube külmaks läinud ning ajasime oma kampsunid jälle selga.
 


Santa Monica Pier

Santa Monica Pier

Kai oligi viimane vaatamisväärsus, mida LA-s külastasime ning hakkasime Vegase suunal liikuma. Teed olid superhead – siledad nagu peegel ning sõita lausa suurepärane. Sõit kestis kokku kuskil 5 tundi.
Purskkaev Caesars Palace`i ees.
Las Vegasesse jõudsime pimedas – vaade oli super. Majad särasid ja helkisid. Panime asjad hotelli ära ning läksime linna peale ringi vaatama. Uskumatu ikka, mis ehitised siia püstitatud on – koopiad kuulsatest hoonetest üks uhkem kui teine. Kõik oli väga suurejooneline ja luksuslik. Käisime mõnes kasiinos ka sees vaatamas, Maxim pani Blackjackis ka mõned panused, aga mängurlusega keegi meist rohkem ei tegelenud. Hotelli tagasi jõudsime öösel kuskil kella kolme paiku. Kahjuks ei jõudnudki näha kuulsat purskkaevude etendust Bellagio ees.
Kuulsad kasiinod Bellagio ja Caesars Palace

No comments:

Post a Comment