Friday, April 27, 2012


25.04  Grand Canyon

Peale eilset linna peal tiirutamist oli hommikul veidi raske end üles ajada. Käisime hommikust söömas ning seejärel seadsime sammud Grand Canyoni suunas. Tee peal käsime läbi ühest Outleti keskusest – kaubamaja, kus oli tohutult palju poode.Teeninduskvaliteet on USA-s ikka hoopis teisel tasemel. Kõik on sinuga viisakad – tervitavad kohe naeratades, kui sa poodi sisened ning küsivad, kuidas sul läheb. Müüjad on ääretult abivalmid ning isegi kui sa poest midagi ei osta, soovivad sulle poest väljudes meeldivat päeva. Jääb mulje, et kõik see tuleb heast südamest ning ei mõju kuidagi võltsina.
Ilmaga siin Läänerannikul pole meil väga vedanud – kogu aeg on pilves ja sombune. Vegases on samuti pilves, aga see-eest ääretult soe – saab käia ringi lühikeste riietega ka öösel.
Teel Grand Canyoni suunal avanes tee ääres maaliline vaade erinevatele mägedele.
Kokku sõitsime kuskil 5 tundi. Hea, et meil on kokku 4 juhti, muidu oleks ikka tohutu piin siin neid pikki vahemaid läbida.
Kohale jõudes tabas meid meeldiv üllatus – kuna USA-s on hetkel mingi rahvusparkide nädal, oli sissepääs Grand Canyoni rahvusparki prii. Alguses oli ilm suhteliselt pilves ja sombune ning kanjon ise ei paistnud kuigi hästi välja. Enne loojangut ilmus aga ootamatult välja päike ning saime tänu sellele näha kanjonist võrratut vaadet ning teha suurepäraseid pilte. Kliki piltidel, et neid suuremalt näha.

Grand Canyon pilvise ilmaga

Seisan Maailma serval

Vaade on super...

Siis kui päike välja tuli...





No comments:

Post a Comment